Funcția de șef la Poliția Rutieră, scosă din nou la concurs. Este a treia oară când IPJ organizează concurs pentru acest post

politia rutiera, stiri, botosaniFuncția de șef la Poliția Rutieră a fost scosă din nou la concurs, după ce la primele două faze ale concursului niciunul dintre candidați nu a fost declarat admis.

Examenul, rezervat exclusiv ofițerilor cu gradul minim de subinspector, urmează să se desfășoare pe 11 ianuarie 2019 la sediul Inspectoratului Județean de Poliție. Proba de  concurs va consta în susținerea unui  interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio şi/sau video.

Interviul pe subiecte profesionale are drept scop aprecierea cunoştinţelor profesionale, precum şi a aptitudinilor, abilităţilor, atitudinilor şi motivaţiilor relevante pentru îndeplinirea atribuţiilor postului, în acord cu tematica şi bibliografia de concurs.

Evaluarea interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Nota de promovare este minim 7,00, candidaţii fiind declaraţi „admis” în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la interviul structurat pe subiecte profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com