Infracțiune mai puțin obișnuită cercetată de polițiști: schingiurea animalelor. Percheziții făcute la trei bărbați acasă

perchezitii, stiri, botosaniPoliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoșani au pus în executare, sâmbătă, un număr de trei mandate de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Botoșani, într-un dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, rănirea sau schingiuirea animalelor şi distrugere. Au fost vizate locuințele a trei persoane, situate pe raza comunei Prăjeni.

Cu ocazia desfăşurării procedelui probatoriu,  au fost identificate şi ulterior ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri de interes în cauză.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor cauzei, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie propusă soluție procedurală.

One thought on “Infracțiune mai puțin obișnuită cercetată de polițiști: schingiurea animalelor. Percheziții făcute la trei bărbați acasă

  1. Aceasta infractiune , e la fel de grava ca si asfaltarea in bataie de joc a drumurilor, faptul ca nu se deszapezeate la timp?

    Primaria Botosani se ocupa de blocat masini dar nu se ocupa de reparat strazile sparte PRIMAVERII?
    Paznicii orasului cu salarii de 2000 de euro DA !!! doua mii de euro salarii la politia locala si sa dezminta cineva ca nu e asa…se ocupa de blocat masini nu de paza bunurilor comune??
    Primaria nu curata trotuarele are 500 de angajati la curatenia orasului iar ei vor sa mareasca pretul ca au 350 ce stau in birouri la cald, cand primaria se va implica in gospodarirea orasului ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *