Interlop botoșănean căutat cu mandat european de arestare, găsit la pont în Italia, în cabana de la munte

politia italia, carabinieri, stiri, botosani, arestatAgenții de poliție din Salerno au arestat, sâmbătă, un botoșănean în vârstă de 58 de ani, după ce, la o simplă verificare în baza de date, s-a descoperit că au în față un interlop român periculos.

Românul, identificat doar după inițialele O.D., avea emis pe numele său un mandat european de arestare, emis de autoritățile din România pentru tentativă de omor, port ilegal de arme și tulburarea ordinii și liniștii publice, informează salernonotizie.it.

Românul era fugar de aproape un an, după ce a înjunghiat un bărbat într-un bar din Botoșani. La un moment dat, el a început să hărțuiască patronii, s-a iscat un scandal, iar un tânăr a încercat să medieze conflictul dintre interlop și patronii barului, însă a fost înjunghiat în abdomen de către atacator. Tânărul a fost internat de urgență în spital, fiindu-i apoi îndepărtată chirurgical splina.

Autorul, românul capturat în Trentinara, a fugit din România, unde a fost condamnat la 5 ani și 4 luni de închisoare.

El a fost prins după un pont anonmim, de carabinieri, în cabana sa de la munte din Trentinara, obținută nu se știe cum, unde își ducea viața în lux, liniște și pace. Pentru executarea mandatului european de arestare, românul a fost depus în închisoarea din Salerno.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *