VIDEO Incredibil! Un bărbat a fost prins la furat într-un apartament din Botoșani. A sărit pe geam, dar a fost capturat de vecini

hot prin in apartament, stiri, botosaniScene incredibile înregistrate vineri la prânz în municipiul Botoșani. Un bărbat a fost prins la furat într-un apartament din cartierul Grivița. Pentru a scăpa, el sărit pe geam, dar a fost capturat de vecini.

Potrivit martorilor, hoțul, care are antecedente, a fost găsit proprietar în apartament. Când a dat să intre în locuință, proprietarul, angajat al unei firme de pază și protecție, a observat ușa încuiată. Și-a dat seama că lucrările nu sunt în regulă și a alertat și alți vecini. În acel moment, hoțul a sărit de la etajul I, dar a fost reținut de vecinii care s-au mobilizat foarte repede.

„Proprietarul venise acasa in pauza sa mănânce si a observat ca usa este blocata Hoțul sa speriat si a sărit de la etajul 1 pe geam si a fost prins de un vecin din zona. Avea la el mai multe chei clonate si cel mai probabil mergea la fiecare usa sa verifice daca se potriveste”, povestește un martor.

Oamenii au chemat Poliția și l-au predat oamenilor legii. Agenții de poliție au găsit asupra hoțului 300 de lei, un bon de masa și foarte multe chei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *