FOTO & VIDEO Iulian Rotariu, așteptat cu mare fast la Botoșani. Discursul său i-a emoționat pe toți cei prezenți

Subofiţerul a alergat circa 250 de kilometri în ținutul geros al Antarcticii, înfruntând frigul extrem, vântul tăios și zăpada până la brâu

Plutonierul major Iulian Rotariu, pompierul din Botoșani care a dus pe 1 Decembrie drapelul României inscripționat cu ”România 100”, în Antarctica, la ultramaratorul The Last Desert, a ajuns acasă, după ce s-a clasat pe locul al doilea la unul dintre cele mai grele maratoane din lume. El a fost așteptat de prefectul Dan Șlincu, șeful ISU Botoșani, Cristian Amarandei, șeful Poliției Botoșani, Viorel Șerbănoiu, șefa UPU Smurd Ramona Guraliuc, antrenoarea sa Dana Vieru, dar și alți șefi de instituții.

Familia sa și colegii au și ei prezenți. Iulian a fost aplaudat de zeci de persoane prezente la evenimentul de primire, a primit flori și nenumărate felicitări.

El a mulțumit tuturor celor prezenți pentru felicitări și primirea călduroasă și mai ales familiei sale pentru sprijin. Cuvintele sale i-au emoționat pe cei care au vrut să îi arate cât de mult apreciază tot ceea ce face.

Iulian a alergat în scop unamitar. Subofiţerul a alergat circa 250 de kilometri în ținutul geros al Antarcticii, înfruntând frigul extrem, vântul tăios și zăpada până la brâu pentru a face cunoscută cauza copiilor cu autism din Botoșani. Reuşita lui Iulian, locul II la general, este cu adevărat de excepţie, având în vedere faptul că nu este sportiv de performanţă și echipamentul sportiv purtat nu avea calitatea celor confecționate de branduri de profil.

Gepostet von BotosaniNews am Freitag, 14. Dezember 2018


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com