Manifestări culturale supravegheate de jandarmi în weekend

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va asigura ordinea şi liniştea publică la cea de-a XLIV – a ediţie a Festivalului de Datini şi Obiceiuri ,,Din străbuni, din oameni buni”, care se va desfăşura în Piaţa Revoluţiei din municipiul Botoşani.

Efective de jandarmi, în cooperare cu reprezentanţi ai altor instituţii M.A.I., vor lua măsurile necesare pentru desfăşurarea în condiţii civilizate şi de siguranţă a manifestării culturale.

De asemenea, parada festivalului, care va avea loc pe traseul Piaţa Revoluţiei – Casa Sindicatelor – Colegiul Naţional ,,A.T. Laurian” – Pod de Piatră – str. Calea Naţională – Direcţia Muncii – Palatul Administrativ, va fi supravegheată de forţele de ordine, pentru preîntâmpinarea unor posibile incidente.

Jandarmii vor acţiona pentru prevenirea faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi a infracţiunilor, cetăţenii fiind sfătuiţi să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să solicite sprijinul acestora  în mod direct sau prin apel la numărul unic de urgenţă 112, în cazul în care au loc astfel de evenimente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *