Zona de agrement Cornișa se extinde pe terenul alăturat, primit de la Armată. Ce se va face în zonă!

Parcul Cornisa BotosaniPrimăria Botoșani a primit încă un teren de la Ministerul Apărării Naționale. Este vorba de un teren aflat lângă Parcul Cornișa, care a fost transferat municipalității prin Hotărâre de Guvern. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că reprentanții Armatei nu au cerut de această dată nimic în schimbul terenului.

Ni se transferă o suprafață de 37.000 mp de teren care aparținea Ministerului Apărării Naționale în zona Cornișa, ceea ce am cerut și noi, de altfel. Destinația este foarte clară: dezvoltarea zonei de agrement Cornișa, și avem la dispoziție 10 ani pentru a ne face investițiile în zonă. Pe lângă cei 37.000 mp teren, mai sunt și construcții specifice care existau în zonă, pe care vom încerca să le transformăm în ceva util pentru zona Cornișa”, a precizat Flutur.

El spune  că pe acerst teren se va extinde activitatea în cadrul Parcului Cornișa și va fi amenjată o zonă pentru autobuze și autocare, dar și pentru rulote, inclusiv infrastructură rutieră şi pentru serviciile comunitare de utilităţi publice, dar şi alte obiective de interes.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *