Locuința șefului Poliției din Botoșani a fost spartă. Hoții sunt căutați de polițiști

stiri, IPJ, IJP, BotosaniLocuința din cartierul Alfa Land a șefului Inspectoratului Județean de Poliție din Botoșani, comisarul șef Viorel Șerbănoiu, a fost spartă în cursul lunii noiembrie 2018, se arată într-un comunicat al Poliției.

Potrivit comunicatului, persoane necunoscute au pătruns fără drept în locuinţa şefului IPJ Botoşani, de unde au sustras mai multe bunuri, valoarea prejudiciului astfel creat fiind de aproximativ 20.000 de lei.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat”, prevede comunicatul.

Oficialii Poliției susțin că nu au făcut până acum publice date cu privire la această infracțiune pe motiv că „urmărirea penală are un caracter nepublic, conform prevederilor legislative în vigoare”.

Actele şi activităţile procesuale desfăşurate în cauză pot fi cunoscute doar la momentul final al cercetării penale, astfel încât să fie create premisele necesare pentru ca activitatea de strângere a probelor să se desfăşoare în condiţii optime iar persoanele bănuite să nu încerce să obstrucţioneze aflarea adevărului prin distrugerea probelor sau influenţarea martorilor”, se menționează în comunicat

 

2 thoughts on “Locuința șefului Poliției din Botoșani a fost spartă. Hoții sunt căutați de polițiști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *