Femeia care și-a ucis prietenul în apartament a vrut să scape de arest preventiv. Vezi decizia Curții de Apel Suceava!

crima, politie, apartament, stiri, botosaniFemeia care săptămâna tercută și-a ucis prietenul într-un apartament de pe Aleea Scurtă din cartierul Primăverii a vrut să scape de arest preventiv. Loredana Flutur a contestat măsura arestului preventiv dispusă vineri de judecătorii de la Tribunalul Botoșani. Solicitarea sa de a fi eliberată a fost însă respinsă de magistrații Curții de Apel Suceava.

Solutia pe scurt a Curții de Apel Suceava: Respinge contestaţia formulată de inculpata Flutur Loredana Mariana împotriva încheierii nr. 71/07.12.2018 a Tribunalului Botoşani, ca nefondată. Obligă inculpata să plătească statului 200 lei, reprezentând cheltuieli judiciare. Onorariul apărătorului din oficiu Tomasciuc Georgiana, în sumă de 130 lei, rămâne în sarcina statului şi se va vira în contul Baroului Suceava din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu din 12.12.2018.

Vă reamintim că judecătorii de la Tribunalul Botoșani au dispus, vineri, arestarea preventivă a femeii de 36 de ani în apartamentul căreia s-a produs crima din noaptea de joi spre vineri.

Loredana Mariana Flutur este considerată principala suspectă de uciderea unui bărbat de 40 de ani, care era prieten cu ea și care venise în vizită la aceasta.

Cine este bărbatul care a fost ucis cu cruzime în apartamentul din Primăverii

Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Joi seară, la Loredana Flutur  în locuință a venit un prieten al acesteia, însă după ceva timp un al doilea bărbat și-a făcut apariția.

Pe fondul unei scene de gelozie, cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 40 de ani, a intrat conflict cu femeia și a încercat să o lovească. Aceasta a ripostat și l-a lovit cu o cană în cap, iar ulterior l-a lovit de mai multe ori cu pumnii și picioarele.

Bărbatul de 40 de ani a murit în bucătăria apartamentului, el fiind găsit de polițiști și medici într-o baltă de sânge.

Celălalt bărbat a fost ridicat de polițiști, însă ancheta a stabilit că acesta nu a fost implicat în crimă, ci a asistat pasiv, ca martor.

FOTO Crimă într-un apartament din Botoșani! Bărbat ucis de o femeie și un prieten de-al acesteia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *