Motivul halucinant pentru care un tată i-a pus cuțitul la gât fetiței lui chiar de ziua ei

Un tată din Bârlad a făcut gest groaznic de ziua fetiţei lui. I-a pus cuţitul la gât pe motiv că nu seamănă cu el. Există părinți și există… altfel de părinți. Este și cazul unui bărbat din Bârlad care a pus cuțitul gâtul fiicei sale pentru că i s-a părut că aceasta nu seamănă cu el.

Un bãrbat de 38 de ani, din comuna Puiesti, a primit interdictie de a se mai apropia timp de sase luni de fetita lui de un an, de concubinã si familia ei.

Ordinul de protectie a fost dat de Judecãtoria Bârlad, pe 4 decembrie, pentru cã bãrbatul, Vasile Hotoi, din Puiesti, a mers la fosta concubinã acasã pentru a-si vedea fetita de ziua ei. Beat fiind, s-a supãrat cã fata nu seamãnã cu el si a scos un briceag pe care l-a pus la gâtul fetei, amenintând cã o va tãia si o va pune pe pâine.

„Spune cã  fetita nu îi seamãnã. Urãste si bãiatul si fata. A spus cã îi taie bucãti. Spune mereu cã le va lua gâtul, cã le va pune pe felie de pâine, pentru cã nu îi este fricã de nimeni, nici de politie. A spart geamurile casei, a aruncat cu pietre pe casã, este rãu si beat si treaz,  afirmã cã minora în vârstã de 1 an nu este fiica lui, cã o taie si pe ea si o pune pe pâine”, a spus mama concubinei lui Hotoi.

Sursa: vremeanoua.ro/ cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *