Tânără prinsă cu 39 de pachete de țigări de contrabandă

Marți, în urma unui control efectuat la o unitate economică din municipiul Botoşani, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice  au identificat asupra gestionarei în vârstă de 29 de ani cantitatea de 39 de pachete de ţigarete de provenienţă Republica Moldova şi duty free.

Pentru bunurile respective aceasta nu deţinea documente justificative, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la suma de 460 de lei.

Ţigaretele au fost confiscate de poliţişti, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, potrivit IPJ Botoșani.

One thought on “Tânără prinsă cu 39 de pachete de țigări de contrabandă

  1. Dezastros . Infractiunea depaseste frauda mai mare ca la lucrarea facuta pe soseaua de pamant Radauti -Manoleasa, rusinos mergeti .voi presa si vedeti dezastrul si paguba imensa de ban p[ublic furata cu acordul autoritatilor , prefect , cj . toata clica ce este responsabila de jaful de ban public!
    Presa e frica sa faca anchete , de ce mai sunteti presa scriti doar din fata calculatorului?? va e frica de mafia politica care ia dat foc lu scutaru de la horia??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *