Se afla sub control judiciar, însă a furat dintr-un supermarket produse cosmetice. Tânărul de 27 de ani, reținut

talhar in catuse arestat bogdan george iacob (1)Un tânăr care se afla sub control judiciar a călcat din nou strâmb și a fost reținut. Având în vedere cercetările ce se efectuează într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt, marți, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de un tânăr de 27 de ani din municipiul Botoşani.

La data de 8 decembrie bărbatul a încercat să sustragă dintr-un supermarket mai multe produse cosmetice, fiind însă surprins de un agent de pază.

Prejudiciul creat prin activitatea infracţională a fost estimat la suma de 87 de lei, fiind recuperat prin restituirea bunurilor în cauză.

Întrucât tânărul se afla sub măsura controlului judiciar, dispus într-o altă cauză penală, poliţiştii vor sesiza instanţa de judecată în vederea revocării acestei măsuri şi înlocuirea ei cu măsura arestului preventiv.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie procedurală, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *