Supermarket deschis într-o zonă centrală a municipiului fără autorizație de construcție. Reprezentanții unității refuză controlul Poliției Locale

Polițiștii locali au amendat un al doilea supermarket din Botoșani, după ce acesta s-a deschis fără autorizație de construcție. Centrul comercial se află în zona Select, iar în momentul în care polițiștii locali au mers în control, reprezentanții unității au refuzat să prezinte actele.

La Select s-a deschis un nou supermarket. Între timp, la Primărie a fost depusă solicitarea pentru emiterea unui certificat de urbanism, în vederea recompartimentării interioare. Deși nu s-a obținut autorizația de construire, dumnealor au deschis supermarketul. Am dispus niște verificări la fața locului de către Poliția Locală, cei de acolo au refuzat să prezinte actele”, a declarat Marian Murariu, viceprimar al municipiului.

Pentru refuzul de a prezenta documentele, Poliția Locală a aplicat o amendă 3.000 de lei și s-a dispus un nou termen pentru prezentarea actelor.

Așteptăm să vedem, dar nu cred că au ce prezenta, pentru că autorizația de construcție nu a fost emisă și probabil va fi o nouă amendă și acolo”, a mai spus viceprimarul, care a adăugat că supermarketul ar putea fi închis dacă se va constata că s-au demolat pereți care să afecteze structura de rezistență a blocului.

Marian Murariu se declară revoltat de situațiile întâmpinate, dat fiind faptul că acdest este al doilea supermarket amendat pentru lipsă de autorizație de construcție.

Acest control se va face până la urmă. Este dezamăgitor și vrem să stopăm acest fenomen prin acest control al Poliției Locale. Dumnealor se consideră în țara nimănui și consideră că dacă sunt de la mari companii pot face orice. Au venit într-un orășel de provincie și pot face orice, dar nu este așa”, a adăugat Murariu.

 

One thought on “Supermarket deschis într-o zonă centrală a municipiului fără autorizație de construcție. Reprezentanții unității refuză controlul Poliției Locale

  1. Asa este domnule in colonia asta ca asa suntem tratati de cei care ii slugarim si ne platesc cu putini bani , vin si ne distrug comertul nostru si ne aduc cele mai otravitoare produse , ne iau banul din romanica il transfera fara sa plateasca la stat taxe si impozite si fac ce vor!
    inca o dovada a batiii de joc fata de legile statului roman si fata de romani tratata ca tara second hand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *