Festival inedit pe Pietonalul Unirii, de pe 19 decembrie: Festivalul racilor și a fructelor de mare

marian murariu, stiri, botosani, viceprimarUn festival inedit va avea loc, luna aceasta, pe Pietonalul Unirii din Botoșani. Este vorba de Festivalul racilor și al fructelor de mare, care este programat să se desfășoare în perioada 19 și 23 decembrie.

Acțiunea este organizată de o firmă din București, iar botoșănenii vor putea achiziționa de la standurile ce urmează să fie amplasate pe pietonal: pește, raci, diverse sortimente de fructe de mare.

Sunt produse care se pot consuma și în perioada postului, iar cetățenii pot servi, pot degusta dintr-o diversitate mare de pește. Am fost de acord cu organizarea Festivalului racilor și a fructelor de mare, deoarece doresc să diversific activitățile care au loc pe Pietonalul unirii în perioada sărbătorilor de iarnă. Pe lângă Târgul de Crăciun aprobat în ședința de Consiliu Local luna trecută, mi se pare că acest festival completează activitățile de acolo și le diversifică, astfel încât cetățenii când se plimbă pe pietonal, să poată să aibă parte de cât mai multe surprize plăcute”, a menționat viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *