FOTO! Director nou la o instituție publică din Botoșani. Vine din mediul privat!

O instituție publică din Botoșani are director nou, de săptămâna aceasta. Este vorba de Administrația Naţională a Imbunătăţirilor Funciare, filiala Botoşani, unde Florin Asaftei a fost înlocuit cu Liviu Ștefan.

Acesta a fost numit pe funcția de director adjunct, întrucât la Botoșani nu există funcția de director general. Noul director a lucrat și la Nova Apaserv, iar în ultima perioadă în mediul privat, respectiv la societatea Elsaco. Ștefan a fost numit cu detașare pe o perioadă de șase luni.

Am o experință mare, de peste 15 ani, și în implementare, dar și în accesare fonduri europene, atât ca autoritate contractantă dar și în mediul privat am experiență antreprenorială. Nu sunt membru de partid, iar poziția este acum de detașare temporară pe o perioadă șase luni. Experiența mea este importantă și se potrivește pe ceea ce este nevoie acum la Îmbunătățiri Funciare”, a declarat Liviu Ștefan.

Acesta are intenția de a participa la concurs după cele șase luni de interimat.

 

 

 

4 thoughts on “FOTO! Director nou la o instituție publică din Botoșani. Vine din mediul privat!

  1. Vai de capul ei de tara,auzi la el are experienta 15 ani.
    Oare ce partid la numit in functia asta.
    Imi pare bine ca toti asa numiti zisi sefi sunt incompetenti,brava lui slincu ca isi face o echipa deosebita de INCOMPETENTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *