FOTO Un jandarm din Botoșani a primit o emblemă de onoare din partea ministrului de Interne

Benoni-Ioan Vaidner , jandarm, stiri, botosaniÎn urma analizării propunerilor făcute către conducerea Ministerului Afacerilor Interne, plutonierului-major Benoni-Ioan Vaidner din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani i-a fost acordată Emblema de Onoare a M.A.I. cu prilejul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri.

Subofiţerul este încadrat în Jandarmeria Română din anul 1991, în cei 27 de ani de activitate dând dovadă de eficienţă pe timpul executării misiunilor încredinţate şi îndeplinindu-şi atribuţiile cu profesionalism.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului e Jandarmi Botoșani, „competenţa profesională, deschiderea şi interesul manifestat, disponibilitatea şi solicitudinea dovedite au avut un efect pozitiv în executarea cu succes a misiunilor specifice, aducându-şi aportul la formarea unei imagini pozitive şi corecte a instituţiei”.

Corectitudinea şi implicarea jandarmului au fost apreciate de-a lungul carierei sale de către conducerea inspectoratului, primind în fiecare an calificativul ,,Foarte Bun” pentru activitatea desfăşurată”, se mai arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *