Doi poliţişti au ajuns la spital după ce autospeciala în care se aflau a fost lovită de o maşină

Doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Capitalei au ajuns la spital după ce autospeciala în care se aflau a fost lovită lateral de către un alt autoturism, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Maşina de poliţie se afla în patrulare, informează Brigada Rutieră din cadrul Poliţiei Capitalei. În urma impactului, cei doi agenţi de poliţie au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale.

“În jurul orei 17.30, conducătorul unei autospeciale de poliţie care se deplasa pe Şoseaua Alexandriei dinspre Piaţa Rahova, când a ajuns la intersecţia cu Şoseaua Bucureşti – Măgurele a intrat în coliziune cu un alt autoturism, al cărui conducător auto nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului cedează trecerea”, informează Brigada Rutieră.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie pentriu cercetări. Nu au fost impuse restricţii de circulaţie. Testările efectuate de către agenţii de poliţie au stabilit că niciunul dintre cei doi şoferi implicaţi în evenimentul rutier nu consumaseră băuturi alcoolice, rezultatul fiind 0.

Sursa: Mediafax


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com