Carrefour a deschis un nou magazin în municipiul Botoșani. Rețeaua de magazine franceze se extinde foarte rapid la Botoșani

carrefour, strada primaverii, stiri, botosani , market expressRețeaua de magazine franceze se extinde într-un ritm foarte rapid în municipiul Botoșani. La o lună de la inaugurarea magazinului din cartierul Stejari (lângă Rometrol), Carrefour a deschis un nou market express în municipiul reședință de județ.

Vineri, retailerul francez a dat drumul marketului de pe strada Primăverii, în spațiul în care a funcționat Pariseria Ștefania.

Acesta este al cincilea magazin express Carrefour din municipiul Botoșani, după hipermaketul din Botoșani Shopping Center și magazinele express de pe Bulevardul Mihai Eminescu (Complex Bulevard), de pe strada Armeană (la Piața Mare) și cel de pe Calea Națională (Rompetrol) .

One thought on “Carrefour a deschis un nou magazin în municipiul Botoșani. Rețeaua de magazine franceze se extinde foarte rapid la Botoșani

  1. Mica noastra colonie este sugrumata de francei, nemti su ajuns sa ne cumparam de la nemti,austrieci, francezi gazele, curentul mai totul , tot ce a fost facut cu sudoare de parintii si bunicii nostri , dar le cumparam la preturi de jefuitor!
    rusine ne ati vandut ticalosilor pe doi lei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *