Tânăr reținut pentru trafic de droguri. Trimitea cannabis în pachetele pentru sărbători

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au depistat în flagrant delict un bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

La data de 5 decembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au depistat în flagrat delict un bărbat, de 28 de ani, din Pitești, care ar fi încercat să vândă cannabis pe raza comunei Bascov, județul Argeș.

Din cercetări a reieșit că, în luna decembrie a.c., cel în cauză ar fi procurat diverse cantități de cannabis din Spania, pe care le-ar fi trimis în România prin diferite firme de coletărie sau curierat, iar ulterior le-ar fi vândut pe raza județului Argeș.

Pentru probarea activității infracționale în dosarul penal, după prinderea în flagrant, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza județului Argeș.

În urma percheziției au fost ridicate circa un kilogram de cannabis, ustensile folosite la prepararea, porționarea și consumul substanțelor halucinogene, două telefoane mobile şi un autoturism.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, pentru audieri, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *