Ședință extraordinară pentru rectificarea bugetului municipiului. Flutur: Nu vrem să pățim ca anul trecut să nu mai putem să ne cheltuim banii pe care îi avem

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, va convoca o ședință extraordinară de Consiliu Local săptămâna viitoare, pentru rectificarea bugetului local.

Edilul a spus că va lua bani de la capitolele unde nu au fost cheltuiți și îi va da la reparații drumuri, salubrizare și deszăpezire, subvenții la Eltrans și Modern Calor.

Vom face o ședință extraordinară prin care vom adopta ultima rectificare a bugetului, pentru că nu vrem să pățim ca anul trecut să nu mai putem să ne cheltuim banii pe care îi avem. Ședința ordinară va fi pe 20 și 21 decembrie, pentru că în săptămâna aia nu o să știm ce o să se întâmple. E posibil să nu se lucreze, nu știu, și pentru a putea face toate hârtiile, de a rezerva loc la Trezorerie, vom face rectificare de buget săptămâna viitoare. Vom rectifica sume care au mai rămas, unde ne mai trebuie. Avem nevoie de bani pentru reparații drumuri, pentru salubrizare-deszăpezire, pentru subvenția la Eltrans, încă ceva pentru subvenția la Modern Calor. Lucrăm și identificăm sumele care știm sigur că nu le cheltuim anul acesta, în afară de cele de la dezvoltare care nu le putem duce în altă parte”, a menționat Flutur.


One thought on “Ședință extraordinară pentru rectificarea bugetului municipiului. Flutur: Nu vrem să pățim ca anul trecut să nu mai putem să ne cheltuim banii pe care îi avem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*