Șofer pericol public! A făcut drifturi într-un sens giratoriu din Botoșani, după care a provocat un accident rutier

politie rutira noaptea, stiri, botosaniMiercuri, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Botoşani au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada O. Onicescu s-a produs un accident rutier soldat cu avarii, iar conducătorul auto a abandonat vehiculul şi a părăsit locul faptei.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit următoarea situaţie de fapt: conducătorul auto a efectuat derapaje controlate în sensul giratoriu dintre strada Sucevei şi strada Pacea, a pierdut controlul asupra direcţiei  apoi a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un indicator rutier.

Întrucât în zonă se afla un echipaj de ordine publică, aceştia au efectuat semnal de oprire a vehiculului în cauză, însă conducătorul auto a demarat, continuându-şi deplasarea pe strada Pacea, către intersecţia cu strada O. Onicescu, unde a fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale. Ulterior, conducătorul auto a părăsit locul faptei, abandonând autoturismul. Autovehiculul a fost ridicat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

În aceeaşi zi, la sediul Biroului Rutier s-a prezentat un tânăr de 23 de ani din comuna Suliţa care a declarat că el este persoana care a condus autovehiculul în cauză şi a provocat accidentul rutier sus menţionat.

Acesta a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor legale în vigoare cu amendă în cuantum de 2.500 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 150 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *