Mașina unui șofer din Botoșani spulberată de un autoturism condus de un individ beat și cu permisul anulat

Un tânăr de 20 de ani din Botoșani a fost implicat într-un accident rutier produs de un șofer beat, miercuri, pe șoseaua Sărărie din municipiul Iași.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 38 de ani, din comuna Valea Lupului, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Din cercetările efectuate până în prezent de polițiști, s-a constatat faptul că, în seara de 4 decembrie a.c., acesta, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe șoseaua Sărărie, din mun. Iași, nu ar fi păstrat distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un tânăr, de 20 de ani, din județul Botoșani, intrând în coliziune cu acesta.

Conducătoriiauto au fost testați cu aparatul etilotest, la testarea bărbatului, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști în baza de date, s-a constatat faptul că bărbatul avea permisul de conducere anulat.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *