Concursul pentru funcția de manager la Spitalul Județean a fost amânat, din cauza unei contestații

spitalul judetean de urgenta mavromati , stiri, botosaniConcursul pentru funcția de manager a Spitalului Județean ”Mavromati” a fost amânat, după ce unul din candidați a contestat componența comisiei de examinare. Este vorba de Mihail Mălaimare, care susține că din comisia de examinare trebuie să facă parte membri ai Consiliului de Administrației de la Spitalul Județean și nu cei care au fost numiți, respctiv Iulian Micu-șef serviciu Consiliu Județean, Oana Norses -director la Sanatoriul Podriga și un  medic de la Spitalul Dorohoi.

Trebuia să aibă loc concursul, însă există o contestație. Dată fiind întâmpinarea făcută de unul din candidați, care a contestat comisia, amânăm ținerea concursului la o dată ulterioară. Vom amâna acest concurs și voi mai da un interimat actualului manager pentru că expiră mandatul în ianuarie”, a precizat Costică Macaleți, președintele CJ Botoșani.

Trei persoane și-au depus dosare de candidatură pentru conducerea Spitalului Județean de Urgență Mavromati, respectiv actualul manager, Livia Mihalache, fostul manager al instituției, Corneliu Mihai și Mihail Mălaimare, șef serviciu la Spitalul Județean.

Concursul trebuia să aibă loc pe 10 decembrie.

3 thoughts on “Concursul pentru funcția de manager la Spitalul Județean a fost amânat, din cauza unei contestații

  1. Normal, ca si in cazul Spitalului Municipal Dorohoi. Pentru ca intelegerea a fost urmatoarea:
    Livia Mihalache sa-l sustina pe medicul Anton Bogdan iar in schimb, domnul Andries (medic la Dorohoi, fost manager, presedinte PNL) sa o sustina pe doamna in cauza.
    Sesizarile cu privire la aceste aspecte plus altele au fost practic degeaba!
    Asta-i Romania lui 2018!

  2. Vezi pe site-ul CJ Botosani la concursuri pe 11.12.2018 ,ca tot Micu Iulian e presedinte de comisie de „CONCURS ” pentru Nicuta Cezar scandalagiul de la URBAN SERV cu 30 de procese deschise la Tribunalul Botosani, DNA, Parchetul de pe langa Judecatoria Botosani. Celelalte doua fete Hutanu Adina-Elena si Chitac Carmen sunt de umplutura , trebuie oprita NEBUNIA ASTA si facut o comisie de concurs cinstita.

  3. Vezi si site-ul Cons. Judetan Bortosani la concursuri adresa nr. 17302/04.12.2018 unde presedintele MICU IULIAN , garantul rezultatului dorit de sef la orice concurs, lupta sa aduca cel mai mare scandalagiu, din LUME, pe Nicută Cezar ,care a compromis URBAN SERV cu procese false 34 la numar, la Tribunal, DNA, Curtea de Conturi, de o rautate nemaintalnita si care trebuie interzis sa lucreza la stat. Cele doua fete Huțanu Adina-Elena si Chițac Carmen sunt de umplutura, ele trebuie sa conteste acest circ.
    Acest asa zis concurs trebuie reprogramat si supravegheat de DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *