Șoferi de ambulanță, bănuiți de furt de motorină. Ar avea pe conștiință 8 decese

Caz scandalos la Corabia. Mai mult de jumătate dintre şoferii care lucrează la Ambulanţă sunt bănuiţi că au furat motorină şi astfel au pus în pericol actul medical, pentru că nu se grăbeau să ajungă la urgenţe, ca să aibă consumul redus.

8 decese sunt menţionate în acest dosar. 13 dintre cei 18 şoferi ai Ambulanței Corabia sunt plasaţi sub control judiciar pentru furt de motorină, fapte ce s-au petrecut în ultimii trei ani.

Potrivit anchetatorilor, suspecţii lăsau uşa deschisă la ambulanţă, atunci când alimentau cu motorină astfel încât să nu se observe pe camerele de supraveghere că puneau de fapt combustibil într-un bidon, şi nu în rezervor.

Asta însemnă că aveau la dispoziţie mai puţină motorină pentru solicitări, aşa că mergeau foarte încet, ca să nu aibă consumul mare. Aceasta este modalitatea prin care au împiedicat actul medical. Iar procurorii fac acum legătura între această metodă şi opt decese ale unor pacienţi.

Pe de altă parte, la Ambulanţă Corabia au fost aduşi şoferi de la Caracal, Slatina şi Drăgăşani, pentru ca salvările să poată ajunge la pacienţi. În plus, ministrul Sănătăţii a cerut să fie scoase la concurs 15 posturi pentru şoferi.

Stirile Protv.ro


One thought on “Șoferi de ambulanță, bănuiți de furt de motorină. Ar avea pe conștiință 8 decese

  1. Avem si noi filmari cu un sofier care pune motorina in statie in bidonul de 20 litri din lateral!
    il postam dar nu e bine se vede fata soferului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com