Antrenorul FC Botoșani, Liviu Ciobotariu: „Jocul cu Poli Iași trebuie jucat cu inima”

liviu ciobotariu, antrenor, fc botosani, stiriAntrenorul FC Botoșani, Liviu Ciobotariu, a făcut declarații cu un puternic efect omoțional pentru jucătorii săi și pentru publicul din Botoșani înaintea jocului de joi contra ieșenilor de la CSM Politehnica. El a spus că meciul contra Poli Iași trebuie „jucat cu inima”, pe motiv că este un derby și un joc al orgoliior.

„Avem un meci foarte important pentru ambele formații, ne desparte două puncte în clasament, va fi un joc al orgoliilor este derby de Moldova. Din punctul nostru de vedere suntem pregătiți mental, știm că ne așteaptă o partidă dificilă. Jocul acesta trebuie jucat cu inima. Am un singur semn de întrebare la refacerea noastră fizică pentru că am avut o deplasare lungă, foarte grea, vreau să felicit jucătorii pentru efortul depus însă la un astfel de joc sunt convins că jucătorii noștri se vor mobiliza la maxim și nu numai care sunt din partea Moldovei, sunt și din Botoșani care au mai jucat astfel de meciuri și știe ce înseamnă să reprezinți Botoșaniul într-un derby. Avem nevoie de susținerea suporterilor noștri pentru a le face o bucurie să câștigăm cele trei puncte. Mizez pe grup, pe dorința de a câștiga jocul, am demostrat că de când am venit aici suntem o echipă incomodă, cu potențial și atunci dacă vom avea aceași determinare vom lua cele trei puncte”, a spus antrenorul botoșănean.

Acesta a continuat: „Suntem pregătiți de război. Nu va fi ușor pentru că Iașul este o echipă bună, locul în clasament nu reflectă valoarea echipei așa că va fi un meci foarte disputat. Am avut condiții bune de deplasare, ne-am întors cu avionul și este un lucru pozitiv și vreau să mulțumesc conducerii, am găsit înțelegere pentru acest aspect să fim pregătiți pentru acest joc. Eu personal nu am de luat nici o revanșă, m-am sințit bine și la Iași, de fapt în zona Moldovei mă simt foarte binepentru că Botoșaniul este a treia echipă pe care o antrenez după Vaslui și Iași”.

Sursa: site FC Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *