Caz șocant! Medic acuzat că ar fi cusut vaginul unei femei

Directorul medical al Spitalului Militar din Constanța, acuzat în trecut că ar fi uitat două foarfece în burta unei paciente, face acum obiectul unei alte investigații, în care este acuzat acum că ar fi cusut vaginul unei femei!

Femeia care îi aduce aceste acuzații doctorului Gheorghe Ștefan a fost operată în 2005, după ce i s-a pus diagnosticul ruptură de perineu. Medicul, actualmente director medical al Spitalului Militar Constanța, a mai fost acuzat în trecut de alte operații eșuate.

Ziarul Libertatea a relatat câteva din ele: o pacientă cu două foarfeci uitate în abdomen și găsite la ecografie! Sau o altă pacientă, care și-a pierdut rinichiul, infectat în urma operației aceluiași medic, Gheorghe Ștefan.

După operația de perineu, pacienta din Constanța se externează pe 14 iulie 2015. „Mersesem să mă operez pentru că aveam pierderi de urină, dar acum urinam mult mai des!”, a declarat ea tot pentru Libertatea. Cusătura mult prea strânsă în zona vaginului i-a provocat mai întâi doar disconfort, apoi durere și o aduce în imposibilitatea de a avea viață sexuală.

Femeia a aflat că i-au fost uitate și ațe groase după operație, ațe care i-au provocat mai multe infecții, dintre care una cu bacteria intraspitalicească Proteus.

Sursa: Cancan.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com