Crimă de la o bucată de teren! Ucigașul și-a primit pedeapsa

crima, stiri, botosaniUn bărbat de 41 de ani din județul Botoșani care și-a ucis un vecin cu un par, după niște neînțelegeri legate de o bucată de pământ, a fost condamnat, marți, la 12 ani de închisoare pentru omor.

Adrian Rusu, din Stăuceni, este acuzat că, pe 28 mai 2018, pe fondul unor relaţii tensionate, a aplicat mai multe lovituri cu un par de lemn în zona spatelui şi a capului lui Ilie Hălăucă, provocându-i leziuni traumatice care au dus la deces.

Inițial, acesta a fost acuzat de lovire sau alte violențe, dar procurorii au schimbat încadrarea juridică în tentativă de omor, după ce bărbatul a murit în spital la Iași.

like facebook, stiri, botosaniVă reamintim că pe 28 mai Ilie Hălăucă, de 61 de ani, a fost rănit și transporta la Spitalul Județean de Urgență Mavromati, iar apoi transferat la Iași, după o bătaie care a avut loc pe un drum public din comuna Stăuceni.

Potrivit Poliției, autorul și victima ar fi fost în divergență pe fondul unor neînţelegeri referitoare la amplasarea unei delimitări între două terenuri agricole.

Decizia Tribunalului Botoșani nu este definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *