După salariile consistente, angajații de la Consiliul Județean vor primi și indemnizație de hrană. Vezi veniturile acestora pe luna august!

Veniturile angajaților de la Consiliul Județean cresc, din nou, din luna ianuarie 2019. Și asta pentru că, angajații vor primi, pe lângă salariile consistente, și indemnizație de hrană, pe lângă sporul pentru condiţii periculoase sau vătămătoare de muncă, de până la 15% din salariul de bază.

Potrivit președintelui Consiliului Județean, Costică Macaleți, efortul bugetar va fi în cazul indemnizațiilor de hrană de 530.000 lei.

Valoarea indemnizației va fi de 316 lei și se va da începând de anul viitor pentru toți salariații care sunt prinși în reglementările făcute de Guvern. Sperăm să avem resurse financiare pentru a oferi această indemnizație”, a precizat Costică Macaleți.

Salariile din Consiliul Județean sunt colosale, comparativ cu cele din alte instituții sau din mediul privat. Președintele CJ  are o indemnizație lunară brută de 17.000 lei iar cei doi vicepreședinți 15.200 lei.

Secretarul județului are salariu de bază de 13.015 lei la care se adaugă spor de condiții periculoase de 1.302 lei., în timp ce un director executiv are un salariu de bază de 12.483 lei, plus spor de condiții periculoase.

Salariul de bază al unui auditor pornește de la 7.400 lei și poate ajunge la 9.000 lei, unii primind si spor de condiții periculoase de 800 sau 900 lei.

Cel mai mic salariu în Consiliul Județean este al portarului și al îngrijitorului, respectiv 2.400 lei salariu de bază, însă, în ambele cazuri, poate ajunge la 4.000 lei pentru cel cu gradația 5.

Vezi aici salariile pe luna august 2018!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *