Peste 100 de autoturisme abandonate pe străzile municipiului Botoșani. Atenționarea Poliției Locale către proprietari!

masina abandonata in parcare- BotosaniÎn perioada 1 septembrie-25 noiembrie, polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice și Serviciul Protecția Mediului au acționat în vederea identificării autovehiculelor din categoria fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului.

Astfel, au fost identificate 103 autoturisme abandonate, fiind comunicate notificări către proprietari pentru a elibera domeniul public și privat al municipiului.

Urmare notificărilor transmise, 25 de deținători ai autoturismelor au procedat la eliberarea domeniului public sau igienizarea și punerea în circulație a autovehiculelor.

”Refuzul proprietarului sau al deținătorului de a elibera domeniul public/privat al municipiului constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1000 lei la 2000 lei conform art. 12 din Legea nr. 421/2002. În următoarea perioadă, polițiștii locali vor sancționa contravențional deținătorii care nu au dat curs notificărilor, în sensul eliberării domeniului public”, se precizează într-un comunicat al Poliției Locale Botoșani.

One thought on “Peste 100 de autoturisme abandonate pe străzile municipiului Botoșani. Atenționarea Poliției Locale către proprietari!

  1. Cum vine asta acum 7-8 ani primaria PDL de fapt actuala , fura masinile din fata casei si trebuia sa dai 4, 5 milioane sa o recuperezi …
    De unde atata mila primarie cu cele abandoante de ani de zile??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *