VIDEO Un jandarm din Botoșani și-a cerut iubita în căsătorie de Ziua Națională. I-a oferit inelul în aplauzele tuturor

Un jandarm din Botoșani, care a absolvit Școala de Jandarmi din Fălticeni, și-a cerut iubita în căsătorie de Ziua Națională a României, în Harghita. Sergentul major Marian Munteanu, de la Detaşamentul 3 Jandarmi Odorheiu Secuiesc, şi-a chemat iubita, sergentul major Anişoara Arotăriţei, care se afla în plutonul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Harghita, pregătit pentru defilare şi i-a oferit inelul de logodnă.

„Astăzi, în ziua Centenarului, în inima de gheaţă a României îţi mulţumesc pentru că ai fost alături de mine, pentru momentele frumoase petrecute împreună, pentru că mereu mă faci să zâmbesc şi pentru că alături de tine totul este mai frumos. Aş vrea ca iubirea noastră să fie un exemplu de loialitate şi dăruire. Te iubesc!”, a fost mesajul transmis de sergentul Marian Munteanu iubitei sale.

Tânăra a spus DA.

Gepostet von Jandarmeria Harghita am Samstag, 1. Dezember 2018

Comandatul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Harghita, col. Dan Iamandi, a recunoscut că a fost complicele acestui moment, într-o zi atât de deosebită şi a spus că, dacă i se va cere, va fi şi naşul fericitului cuplu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*