Una dintre victimele accidentului grav de la Băiceni a fost transferată la Iași

accident grav , baiceni , stiri, botosaniUna dintre victimele accidentului grav care a avut loc în naaptea de sâmbătă spre duminică pe drumul județean 207 N, care face legătura între Băiceni  și Orășeni Deal, a fost transferată la o clinică din Iași.

Este vorba de un tânăr de 27 de ani, care se afla în autoturismul care s-a dat de mai multe ori peste cap. Starea acestuia era gravă, iar cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Mavromati au decis să îl transfere la Iași.

Vă reamintim că șase persoane au fost implicate într-un accident rutier produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe drumul județean care leagă localitățile Băiceni și Orășeni Deal.

Cei șase se aflau într-un autoturism Renault înmatriculat în Franța, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, pe fondul vitezei, dar și a consumului de alcool, șoferul de 27 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat de mai multe ori.

Unul dintre tineri a fost aruncat afară din mașină pe unul dintre geamuri.

Un echipaj de descarcerare a fost solicitat să intervină pentru a acorda ajutor victimelor.

Mașina a fost puternic avariată, iar trei dintre tineri, dintre care și o minoră de 17 ani, s-au ales cu răni grave, fiind preluați de echipajele de ambulanță și transportați la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

Șoferul avea o concentrație alcoolică de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

FOTO Accident grav! Șase tineri s-au răsturnat cu o mașină. Șoferul era băut

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *