Răzvan Rotaru, deputat PSD: „La mulți ani, România! La mulți ani, dragi botoșăneni, oriunde v-ați afla!”

mesaj deputat Razvan Rotaru de Ziua Nationala a Romaniei, stiri, botosaniCelebrăm, astăzi, un secol de la marele eveniment istoric de la 1 Decembrie 1918, când, la Alba Iulia, într-o atmosferă de vibrantă însuflețire patriotică, se înfăptuia dezideratul de veacuri al românilor, MAREA UNIRE.
La ceas de sărbătoare a Centenarului, cu bucurie și cu profundă recunostință față de jertfa adusă de înaintașii noștri pentru înfăptuirea României Mari, doresc să transmit un mesaj de unitate, solidaritate si încredere către toți românii de pretutindeni.
Să ne mândrim că suntem cetățeni ai acestei țări și să avem permanent exemplul celor de acum 100 de ani, care nu și-au dorit doar întregirea geografică și bogățiile statului român, ci întregirea istoriei, crezând în destinul comun cu o vocație a dăruirii nemaiîntâlnită.
De ziua noastră, când inima românească vibrează la unison, să încercăm să menținem vie flacăra spirituală a acestui neam, a unității naționale și să ducem mai departe, spiritul generației de la 1918.
La mulți ani, România!
La mulți ani, dragi români de pretutindeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *