FOTO! Crema oamenilor de afaceri din Botoșani, politicieni și autorități, la aniversarea a 25 de existență Prodalcom

prodalcom aniversare 25 ani 1Seară de excepție vineri seară, la Casa Lux, acolo unde crema oamenilor de afaceri din Botoșani, politicieni și autorități locale au participat la aniversarea a 25 de ani de existență a Prodalcom.

La eveniment au participat peste 100 de invitați, dar și 280 de angajați ai firmei care au venit îmbrăcați la fel.

like facebook, stiri, botosaniMinistrul Muncii, Marius Budăi, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, viceprimarul Cosmin Andrei, viceprimarul Marian Murariu, vicepreședintele CJ, Liviu Toma, directorul Direcției Servicii Publice Sport și Agrement, Eugen Țurcanu, șeful ISU, Cristian Amarandei,  fostul deputat Cristian Roman, senatorul Costel Șoptică, deputatul Mihaela Huncă, precum și oamenii de afaceri Tonino și Anca Boldea, Mihai Vrăjitoru, George Lazăr, dar și antrenorul FC Botoșani, Vali Bordeianu. s-au aflat printre cei prezenți.

prodalcom aniversareMomentele serii au fost prezentate de realizatorul de programe radio-TV, Daniel Buzdugan, care a început seara cu un plugușor. De asemenea, pe ecran a rulat un filma cu istoria Prodalcom, din 1993 și până în prezent, după care angajații cu 20 și 25 de ani vechime au primit diplome din partea celor doi administratori: Cornel Șfaițer și Nicu Catană.

Reprezentantul societății, Nicu Catană,  i-a invitat, în discursul său, pe cei prezenți și la petrecerea de 50 de ani a Prodalcom. Cu acest prilej, au fost prezentate și noile sticle Voronskaya, produsul fiind deja lansat la Paris, la cel mai mare târg mondial SIAL. Evenimentul a inclus și momente de divertisment, pe scenă evoluând Trupa Feelings.

 

One thought on “FOTO! Crema oamenilor de afaceri din Botoșani, politicieni și autorități, la aniversarea a 25 de existență Prodalcom

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *