Poliția Locală Botoșani nu predă sistemul de monitorizare video către Poliția Municipiului Botoșani

sistem supraveghere video BotosaniPoliția Locală Botoșani nu dorește predarea sistemul de monitorizare video către Poliția Municipiului Botoșani. Deși Inspectoratul de Poliție Județean a solicitat acest transfer pentru eficientizarea activității și o mai bună operativitate la intervenții, dat fiind că în prezent există doar un singur operator la cele 67 de monitoare, reprezentanții Poliției Locale spun că mutarea sistemului de supraveghere video stradal, deținut de Primăria Municipiului Botoșani, nu duce la eficientizarea activității Poliției Locale.

like facebook, stiri, botosani”Pentru municipiul Botoșani este necesar să fie asigurată legătura permanentă a Poliției Locale Botoșani cu Poliția Națională, Jandarmeria și alte organe ale autorității publice în scopul cunoașterii situației operative și a evenimentelor produse în municipiul Botoșani, în sensul existenței unui Dispecerat integrat, în incinta Casei Cărții”, se arată în răspunsul dat de Poliția Locală IPJ Botoșani.

Potrivit Poliției Locale, în primele zece luni ale anului, dispecerii din punctul de comandă de la Casa Cărții au direcționat în teren patrulele proprii în peste 10.600 de situații.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *