Antrenorul FC Botoșani înaintea meciului cu Astra: Sunt convins că jucătorii sunt conștienți că trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ

liviu ciobotariuLiviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că elevii săi sunt pregătiți din toate punctele de vedere pentru duelul de luni de la Giurgiu cu Astra.

Tehnicialul a spus că deși Costel Enache, fostul antrenor al echipei are un ușor avantaj având în vedere că știe foarte bine calitățile și slăbiciunile elevilor săi, aceștia nu vor merge în excursie la Giurgiu și nici nu vor face această deplasare doar de dragul de a vizita Bucureștiul.

like facebook, stiri, botosaniEste adevărat că punctele pe care le-am obținut cu Universitatea Craiova au fost și sunt puncte importante pentru noi, pentru moralul echipei însă am plătit puțin scump pentru că am pierdut doi jucători, Dumitraș și Karaboue. Nu știu dacă până la ora jocului îi putem recupera dar sunt convins că cei care vor intra vor da totul pe teren pentru cele trei puncte. Sunt convins că jucătorii sunt conștienți că trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, cu două victorii poți rămâne pe aceași poziție dar la fel de bine în funcție de rezultate, cu două înfrângeri te poți duce pe locul 13 dar nu ne gândim deocamdată acolo. Costel Enache poare are un ușor avantaj pentru că cunoaște echipa, el a pregătit echipa știe foarte bine calitățile jucătorilor, defectele lor însă și noi încercăm să surprindem, nu pot să vă zic ce sistem vom juca sau ce tactică vom aborda. Nu va fi ușor pentru că Astra a avut obiectiv la începutul campionatului intrarea în Playoff, echipă care a fost în Playoff în sezonul trecut”, a spus Ciobotariu.

Acesta a afirmat că elevii săi sunt pregătiți mental pentru luptă.

Sunt multe frământări în acest moment în ceea ce mă privește. Chiar glumeam în vestiar cu staful meu și spuneam că de câte ori intra Dumi (nr. Dumitru Brânză), asistentul nostru medical în vestiar îmi crește pulsul 200%. Am deja cinci jucători indisponibili plus doi după meciul cu Craiova. Faptul că jucăm luni seara, ne deplasăm înapoi la Botoșani, jucăm joi, timpul de refacere este foarte scurt, avem doi jucători la limită cu cartonașe galbele dar nu mă sperie lucrul acesta. Am văzut ce am în vestiar, sunt pregătiți pentru luptă mental. Nu știu dacă trebuia să le spun acum dar nu cred că este niciun secret, toată lumea știe ce se întâmplă în acest moment.”, a declarat principalul botoșănean, Liviu Ciobotariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *