Spectacol caritabil „Uniți în Marea Unire” susținut de Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani

il-Uniti in Marea UnireÎn an centenar, Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”  omagiază evenimentele istorice din 1918 printr-un spectacol tematic organizat in data de 28 noiembrie 2018, in sala Cinematografului Unirea.

„Uniți în Marea Unire” este un spectacol caritabil care reuneşte elevii de la Liceul Pedagogic sub atenta îndrumare a domnului inspector Laurențiu Palade. Pe scenă  au evoluat atât elevii liceului, cât şi numeroase grupuri și ansambluri artistice din județ, într-un program presărat cu momente speciale de suflet.

Spectacolul se doreşte a fi un ambasador al dorinţei elevilor de a ajuta, de a demonstra că fiecare gest contează pentru a nu ramane indiferenţi la suferinţa colegei de la Școala Gimnazială „Grigore Antipa” Botoșani, Nicoleta Borhan.

În spirit de unitate elevii Liceului Pedagogic  reacţionează pentru a confirma că viaţa şi sănătatea trebuie să aibă aceeaşi valoare pentru toţi, organizând şi o strângere de fonduri pentru Nicoleta Borhan cu ocazia şi în timpul acestui spectacol caritabil.

La eveniment au participat și prefectul Dan Șlincu și președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți.

Mai multe detalii despre Nicoleta  pe site-ul asociației salvează o inimă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *