Noi locuri de parcare scoase la licitație de Primăria Botoșani în zonele ultracentrale ale municipiului

marcaje locuri parcare, stiri, botosaniPrimăria Botoșani organizează luni, 10 decembrie, o nouă licitaţie publică deschisă, cu strigare, pentru rezervarea mai multor locuri de parcare amenajate recent în municipiul Botoșani.

Este vorba de 23 de locuri de parcare pe B-dul M.Eminescu nr.35-37,  Str. Primăverii nr.17 PT – 2 locuri;  Aleea Rapsodiei – Asirom – 7 locuri; Aleea Crizantemelor nr.1-3-4 – 3 locuri; – Aleea Rapsodiei – Aleea Crizantemelor nr.6 – 20 locuri; Calea Națională nr.52 – 5 locuri; – Str. Împărat Traian nr.30 – 1 loc.

like facebook, stiri, botosaniPreţul de pornire la licitaţie este de 131 lei/an, pentru persoane fizice la nivelul anului 2018. Şedinţa de licitaţie se va desfăşura în sala de şedinţe de la sediul „ Casa Cărţii ”.

Pot depune cereri de înscriere la licitaţie persoanele fizice care locuiesc în raza parcării, deţin autovehicul proprietate personală şi nu deţin garaj în municipiul Botoşani. Durata de rezervare este până la 31 decembrie 2018, cu posibilitate de prelungire.

”Este ultima licitație din anul acesta, în vederea rezervării mai multor locuri de parcare. Cei care câștigă locurile de parcare la licitația de luni, pot plăti contravaloarea lunii decembrie, urmând ca din ianuarie să plătească integral pentru anul 2019”, a menționat viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu.

Cererile de înscriere la licitaţie pot fi depuse până în data de 07.12.2018, ora 10.00 . Taxa de participare la licitaţie este de 10 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *