Proiectul de majorare a tarifelor de depozitare a gunoiului la Stăuceni, din nou amânat. Vezi motivul!

consiliul judetean 1Proiectul de majorare a tarifelor de depozitare a gunoiului la Stăuceni a fost repus pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean pentru a  cincea oară, însă tot nu a fost votat.

Consilierii PNL au solicitat retragerea de pe ordinea de zi a proiectului, pentru a mai avea o întâlnire pe această temă cu conducerea Consiliului Județean, dar și cu câțiva primari, atât din tabăra PSD, cât și PNL.

like facebook, stiri, botosaniLiderul grupului PNL a cerut o întâlnire într-un anume format. Ne-am pus de acord cu acest lucru, în sensul că să participe la această întâlnire pentru încă o discuție consilieri județeni PNL, consilieri PSD, doi primari din partea PSD, doi din partea PSD și specialiști din cadrul Consiliului Județean, inclusiv directorul de la ADI Eco-Proces”, a spus președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți.

Consilierii PNL se împotrivesc majorării acestora tarife, întrucât, spun ei, creșterile se vor resimți și în buzunarul cetățeanului.

De unde se suportă acești bani în pluis care vor fi plătiți operatorului? Ni s-a explicat, doar verbal, că din acele taxe stabilite pentru populație în urmă cu doi ani, că ajung pentru această suplimentare și mai și rămân bani. (…) În schimb, unitățile administrativ teritoriale au primit adrese prin care să lucreze taxa pentru populație de la 2,5 lei să o crească la 5, de la 5 lei să o ducă la 10 lei sau mai mult. De ce suntem puși în astfel de situații să ne informăm din altă parte decât așa cum ar fi mormal”., a declarat consilierul județean Radu Anton.

Întâlnirea pe această temă urmează să aibă loc săptămâna viitoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *