Procurorii DIICOT au cerut arestarea preventivă a 8 persoane după percheziții de luni. Judecătorii au respins propunerea

perchezii, politia de frontiera, stiri, botosaniProcurorii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Botoşani au cerut instanței arestarea preventivă a opt dintre persoanele acuzate de contrabandă cu țigări, în urma celor 27 de percheziții efectuate luni în trei comune din județul Botoșani.

Tribunalul Botoșani a respins, marți propunerea înaintată de DIICOT și au instituit măsura controlului judiciar față de persoanele respective pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 27 noiembrie 2018 şi până la data de 25 ianuarie 2019, inclusiv.

Citește știrea inițială: Percheziții de amploare, luni dimineață, la Botoșani. 27 de locuințe, răscolite de mascați

like facebook, stiri, botosaniPotrivit sentinței, inculpații trebuie să se prezinte, ori de câte ori se impune, la organele de poliţie desemnate cu supravegherea lor, respectiv: Poliţia comunei Hilişeu Horia pentru Străchinariu Daniel, Barnea Claudiu-Viorel şi Ionică Ovidiu; Poliţia comunei Ibăneşti, pentru Pompaș Cristian şi Răuţu Mircea şi Poliţia comunei Pomârla pentru: Ciocoiu Gabriel-Marian, Pomîrleanu Daniel-Alin şi Ciocoiu Alexandru Ionuţ.

De asemenea, aceștia nu au voie să părăsească teritoriul României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *