Post de director adjunct la o instituție publică din Botoșani, scos la concurs

fotoliu - scaun golPostul de director executiv adjunct al unei instituții publice din Botoșani a fost scos la concurs de Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

Este vorba de postul de director executiv adjunct – coordonator al activităţii Serviciului control pe teren, al Serviciului economic, recuperare debite şi resurse umane şi al centrelor locale din cadrul Centrului judeţean Botoşani al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

like facebook, stiri, botosaniConcursul va avea loc pe 6 decembrie, iar dosarele de înscriere se depun până pe 29 noiembrie.

Se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe inginereşti sau în ştiinţe economice, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *