Viceprimarul Murariu, despre nemulțumirile privind construcția unui centru comercial: Un nou supermarket, folosind această intrare și ieșire care dă direct în sensul giratoriu, ar pune mari probleme în zonă

marian murariu, stiri, botosani, viceprimarViceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu, susține că nemulțumirea cetățenilor de pe Bulevardul Mihai Eminescu cu privire la construcția unui centru comercial în zonă este întemeiată. Viceprimarul consideră că traficul aferent acestui supermarket, așa cum este el astăzi, va încurca foarte mult intersecția Petru Rareș cu Bulevardul Mihai Eminescu.

like facebook, stiri, botosaniAsta deoarece există un singur acces care dă direct în sensul giratoriu. După cum știți și din trecut, este o intersecție cu mari probleme, cu multe accidente. De când s-a construit sensul giratoriu nu au mai fost accidente mortale, dar și așa mai sunt accidente ușoare. Un nou supermarket, folosind această intrare și ieșire care dă direct în sensul giratoriu, într-adevăr, ar pune mari probleme în acea zonă”, a menționat Murariu.

Un număr de 11 locuitori din zonă au fost marți în audiență la viceprimarul municipiului Botoșani, nemulțumiți de faptul că un investitor dorește să construiască un centru comercial pe Bulevard, pe o parcelă situată foarte aproape de sensul giratoriu de la intersecția Bulevardului Mihai Eminescu cu Petru Rareș.

Pe dumnealor îi nemulțumește faptul că un viitor supermarket ar genera un trafic foarte mare în acea zonă, zgomot și mult deranj. Dumnealor și-ar dori ca acolo să fie o zonă exclusiv rezidențială , doar pentru case”, a mai spus viceprimarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *