Deținutul care a evadat din Penitenciarul Botoșani a fost capturat. Vezi unde se afla!

penitenciarul botosani revolta detinutiDeținutul care nu a revenit din permisiunea de ieșire din penitenciar, a fost capturat în jurul orelor 10.00, în localitatea Ripiceni, județul Botoșani, de către echipele de căutare formate din angajați ai unității de deținere și polițiști din cadrul IPJ Botoșani, urmând a fi adus la unitatea de deținere.

like facebook, stiri, botosaniDeținutul Grosu Dumitru Daniel, în vârstă de 42 de ani, a fost condamnat definitiv la 15 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Mulțumim pentru sprijin Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoșani, personalului unității şi reprezentaţilor mass-media pentru suportul oferit în acţiunea de identificare şi capturare a deţinutului. Totodată, reiterăm faptul că, în legătură cu fapta săvârşită va fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani. De asemenea, pentru persoana condamnată se va declanşa procedura disciplinară și, în funcţie de rezultatele acesteia, se  vor dispune măsurile legal”, se precizează într-un comunicat al Penitenciarului Botoșani.

Având în vedere faptul că fapta săvârșită de deținutul în cauză este asimilată evadării, menționăm că aceasta se pedepsește conform prevederilor art. 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *