Zilele Eminescu şi Premiul Naţional de Poezie 2019. Câți bani alocă Primăria Botoșani

scriitori zilele eminescuPrimăria Botoșani va suporta și în 2019 cheltuielile privind organizarea Zilelor ”Mihai Eminescu”. Astfel, pentru acest eveniment, care va avea loc pe 14 și 15 ianuarie, se va aloca din bugetul local suma de 65.000 lei.

like facebook, stiri, botosaniBanii vor fi alocați pentru achitarea costurilor privind valoarea premiului, jurizarea, cheltuieli privind prezentarea și realizarea spectacolului, cheltuieli de cazare și masă pentru invitați, precum și pentru achiziționarea unui număr de 400 de exemplare din cartea poetului laureat al Premiului națiional de poezie Opera Omnia pe anul 2017 Aurel Pantea.

În ceea ce privește programul manifestărilor, pe 14 ianuarie are loc șezătoarea literară de la Vorona, urmând ca pe 15 ianuarie să aibă loc ședința festivă de Consiliu Local, depuneri de coroane la Statuia poetului Mihai Eminescu din fața Teatrului, Te Deum la Biserica Uspenia, întâlnire între scriitori, profesori și elevi la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” și decernarea premiilor în sala Casei de Cultură a Tineretului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com