FOTO Pericol public! Un brad de mari dimensiuni s-a prăbușit, sâmbătă, peste o terasă din municipiul Botoșani

cofetaria parc , copac rupt , stiri, botosaniUn brad de mari dimensiuni s-a prăbușit, sâmbătă, peste o terasă din municipiul Botoșani, provocând semnificative pagube materiale. Bradul foarte înalt și foarte gros s-a rupt sub greutatea zăpezii, căzând peste gardul și terasa firmei Cofetăria Parc din Parcul Mihai Eminescu.

Proprietarul spațiului comercial din zona centrală a parcului a alertat autoritățile prin 112, la fața locului deplasându-se atât un echipaj de pompieri, cât și un echipaj de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență.

El spune că incidentul putea să se soldeze cu victime, dacă vremea ar fi fost bună și terasa ar fi fost plină de oameni.

like facebook, stiri, botosaniDe altfel, reprezentanții firmei Cofetăria Parc SRL au sesizat de mai multe ori administrația locală asupra necesității toatelării arborilor din Parcul Mihai Eminescu, în special din imediata apropiere a terasei, însă apelurile lor au rămas fără finalitate.

Ei iau în calcul acționarea în instanță a Primăriei, care, în calitate de proprietar al parcului, nu a acționat corespunzător pentru evitarea unor astfel de situații.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *