Șapte primari din Consiliul Director al Asociației Comunelor Botoșani au demisionat din funcții

dumitru chelariu pro romaniaUn număr de șapte primari dinConsiliul Director al Asociației Comunelor din România, Filiala Botoșani, au demisionat din funcții pentru a forța alegerile în cadrul asociației. Este vorba de primarii din Cordăreni, Văculești, Hilișeu Horia, Vf. Câmpului, Vorona, Todireni și Coșula. Potrivit președintelui Asociației Comunelor Botoșani, Dumitru Chelariu, în consiliu a mai rămas doar el și primarul din Păltiniș.

like facebook, stiri, botosaniTrebuie să genereze alegeri. Nu poate funcționa un ONG așa. Vom genera alegeri și vom aplica statutul. Această asociație nu este una politică. (…) Totul se transformă în lupta asta pentru a arăta care este mai puternic. Nu are nicio legătură. Le amintesc colegilor primari că vor suferi din cauza acestui mod de abordare”, a menționat Chelariu.

Primarii din PSD au demisionat întrucât vor ca la conducerea asociației să îi reprezinte tot un primar social-democrat. Alegerile pentru noul Consiliul director ar putea avea loc până la sfârșitul anului. Noul președinte al Asociației Comunelor va fi desemnat de către Consiliul director.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *