Demisie surpriză! Soția primarului de Mihăileni a demisionat din funcția de director la UAMS Mihăileni, la numai o lună de la numire

ana maria barbacariuUnitatea de Asistență Medico-Socială din Mihăileni a rămas fără director. Ana Maria Barbacariu a demisionat din funcție, la numai o lună de la numire. Aceasta a susținut concurs, pe care la promovat cu 73,33 puncte, iar pe 8 octombrie a fost numită pe post.

Vineri dimineață, Ana Maria Barbacariu, soția primarului de Mihăileni, Laurențiu Barbacariu, și-a depus demisia la Consiliul Județean, din motive personale.

like facebook, stiri, botosaniAna Maria Barbacariu este de profesie medic stomatolog și avea un salariu de bază lunar brut de 5.130 lei.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, spune că salariile directorilor unităților medico-sociale sunt neatractive, comparativ cu al unui asistent medical, spre exemplu.

La Mihăileni, doamna doctor Barbacariu și-a dat demisia din funcția din director. În perioada imediat următoare o să am o discuție cu dumneaei pe această temă, să vedem ce a stat la baza demisiei. Nivelul de salarizare pentru directorii de la UAMS-urile din subordine sunt destul de mici, uneori sub salariul unui asistent. Am sesizat atât Ministerul Muncii cât și Ministerul Sănătății de acest aspect. Va trebui să găsim o soluție, pentru că și la UAMS Flămânzi repetăm concursul”, a menționat Birta.

Postul va fi scos din nou la concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *