Noul antrenor al FC Botoșani: Putem să ne batem pentru play-off și sperăm să și reușim

Liviu Ciobotariu, stiri, fc botosaniNoul antrenor al FC Botoșani, Liviu Ciubotariu, a transmis, joi, în cadrul unei conferințe de presă, o dată cu venirea sa la echipă, s-a creat o stare de spirit nouă, cu mai mult entuziasm și speră să îi motiveze pe jucători pentru cele șase jocuri care au mai rămas până la sfârșitul anului astfel încât să obțină rezultate bune.

„E un club de tradiție aici, în Moldova. Am întâlnit aici oameni deosebiți, o echipă bună și sperăm din tot sufletul să putem face rezultate pe măsura aștepărilor”, a spus Ciubotariu.

El susține că se așteaptă la un sprijin din partea suporterilor la următoarele meciuri. Luni, 26 nopiembrie de la ora 20:30 pe „Municipal” FC Botoșani va juca contra celor de la Universitatea Craiova, formaţie care se află pe locul 3 în Liga I cu 26 de puncte.  FC Botoşani se afă pe locul 12.

„Ne dorim foarte mult o victorie luni seară. Sperăm ca și suporterii să fie alături de noi, să ne susțină. Știm că ne așteaptă un meci foarte greu, e o echipă bună, dar și noi avem un lot bun de jucători ca să putem să terminăm meciul cu un rezultat pozitiv”, a specificat antenorul.

Ciubotariu este convins că FC Botoșani se poate bate pentru play-off.

Ne dorim cu toții acest lucru. Știu că va fi greu, avem în etape, avem meciuri grele în continuare. Este un campionat echilibrat, echipele se departajează la un punct, două, care își doresc locul de play-off. Cred că sunt 5-6 echipe care își doresc acele locuri de play -off, dar sperăm și suntem convinși că putem să facem lucrul acesta, putem să ne batem pentru play off și sperăm să și reușim”, a spus antrenorul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *