Ce spun autoritățile despre masa concilierii, organizată de primarul Cătălin Flutur

dan slincuInițiativa primarului municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, de a face o masă festivă pe 1 Decembrie pentru autorități, parlamentari, șefi de instituții și pentru consilieri i-a luat prin surprindere pe unii dintre aceștia. Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a declarat că nu a primit încă nicio invitație, însă nu știe dacă va participa la acest eveniment, mai ales când a auzit că va fi o masă a concilierii și a păcii între adversarii politici.

Data de 1 Decembrie reprezintă un eveniment important pentru toți botoșănenii, pentru toți românii. Avem un program încărcat și funcție de program voi decide ca atare. Fiecare decide ce dorește”, a menționat Macaleți.

like facebook, stiri, botosaniNici vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, nu știe încă dacă va răspunde pozitiv invitației.

Am citit în presă acest lucru, însă depinde și perioada când va face această întâlnire. Suntem prinși în acțiunile de 1 Decembrie și probabil nu o să fie niciun impediment să participăm la această întâlnire”, a spus Birta, care crede că orice discuție constructivă legată de binele cetățenilor poate avea loc oricând.

Vicepreședintele CJ a spus că dacă va participa la masa festivă își va plăti singur consumația.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Dan Șlincu, a spus că a primit invitația din partea primarului Cătălin Flutur la o recepție, nu la o masă a concilierii. Prefectul a spus că va onora invitația, dat fiind că el este apolitic.

Programul de 1 Decembrie este foarte încărcat, dar eu o să ajung la acea recepție. Sunt apolitic. Instituția Prefectului și Primăria Botoșani, aceste două instituții au o colaborare bună și nu trebuie nicio conciliere”, a menționat Dan Șlincu.

Masa festivă va fi pregătită pentru peste 100 de persoane

”Ne dorim ca acest 1 Decembrie să fie un semnal din partea noastră pentru conciliere și pentru unire. Toți într-un singur gând pentru România. Vom face o masă festivă. Masă a concilierii. Vor invita parlamentarii, consilierii locali, județeni, directori de instituții publice, de la Consiliul Județean, Prefectură”, a spus Cătălin Flutur , miercuri, într-o conferință de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *