Patru firme înscrise la licitația pentru lapte, corn și mere. Bugetul este uriaș

lapte si corn, stiri, botosaniAutoritățile județene din Botoșani au alocat o sumă uriașă pentru laptele, cornul și merele elevilor. Consiliul Județean Botoșani a lansat procedurile de licitație pentru furnizarea și distribuția produselor de panificație, a celor lactate și a fructelor pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și privat, precum și pentru copiii preșcolari din gradinitele de stat si private cu program normal de 4 ore, iar la licitație s-au înscris patru firme.

like facebook, stiri, botosaniLicitația se derulează pentrru prima dată pe doi ani și are o valoare de 19 milioane lei, adică în jur de 9,5 milioane lei pe an.

Licitația este în curs de derulare, iar comisia mixtă formată la nivelul prefecturii va verifica firmele care au depus ofertele. Sunt patru firme care au depus oferte și vom vedea în urma acestei analize care corespund și care nu”, a menționat Dorin Birta, vicepreședintele CJ.

Pentru că licitația privind acordarea de lapte, corn și fructe pentru elevi nu s-a finalizat până pe 11 septembrie, atunci când a început noul an școlar, Consiliul Județean a făcut o prelungire la contract cu firmele care au distribuit produsele anul trecut, respectiv cu Casa Pâinii, Lival, Spicul și Five Continents.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *