Primăria Botoșani dotează cu mobilier și material didactic o grădiniță din Bălți, Republica Moldova

gradinita, stiri, botosani, broscautiPrimăria Botoșani va dota cu mobilier și material didactic o grădiniță pentru copii cu dizabilități din Bălți, Republica Moldova.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că acest ”gest simbolic de apropiere” cu românii de peste Prut va fi făcut cu prilejul marcării Zilei Naționale a României.

like facebook, stiri, botosani”În virtutea acordului de colaborare pe care îl avem cu Bălți, a înfrățirii cu Bălți, la solicitarea dumnealor am ales o grădiniță pentru copiii cu dizabilități, pe care vrem să-i ajutăm tot cu sumele pe care le avem la dispoziție pentru Anul centenar, la dotare cu mobilier, pătuțuri, material didactic. Am propus 25.000 lei. Ei au cerut mai mult, dar atât avem disponibil. Cred că este suficient și pentru ei. Gestul în sine contează. Am vrut să facem la un moment dat lucrul acesta cu Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” din Bălți, dar am considerat că e mai simplu cu o grădiniță. Efectiv nu au și reprezintă un gest simbolic de apropiere”, a menționat Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *